NOTÍCIES

Dilluns 28 d’octubre, a les 20h. Entrada gratuïta

Evocant a en Miquel[8.10.2013]

Dins la XXI Proposta de poesia/ premi Just M Casero
19 D’ OCTUBRE de Francesc Ten
Lectura dramatitzada basada en el dietari “OCTUBRE” de Miquel Pairolí

Dissabte 27, a les 19h. Entrada gratuïta

Evocant a en Miquel[27.10.2012]

MIQUEL PAIROLÍ - La paraula de viure
Selecció de textos de Lluís Muntada
Imatges de Roser Bover

Ja fa un any que ens va deixar

Evocant a en Miquel[07.07.2012]

Dissabte dia 7 de juliol, a les 7 de la tarda, hem quedat a la plaça Verdaguer (cantonada amb el carrer dels Vern) per repetir, com l'any passat, la passejada-lectura 'Girona, carrers i ombres'. Ens sembla que és una bona manera de recordar i retre un petit homenatge a l'amic Miquel Pairolí.


Dossier Miquel Pairolí

Evocant a en Miquel[2012]

Revista de Girona, nº271 (març-abril 2012).
www.revistadegirona.cat (Podeu descarregar-vos el dossier en format pdf aquí).

Miquel Pairolí, 18 MIRADES

Evocant a en Miquel[15.06.2012]

Publicació d'un nou llibre de Miquel Pairolí anomenat 18 MIRADES, a partir del 15 de juny. El llibre amb tots els articles de l'escriptor publicats a la revista Gavarres.


Miquel Pairolí, el món des de l'escriptura

Evocant a en Miquel[14.03.2012]

La Revista de Girona que inclou el dossier sobre en Miquel es presentarà el dimecres 14 de març a les 19 h. al Centre Cultural la Mercè de Girona.


Homenatge de l'Ajuntament de Quart

Evocant a en Miquel[24.11.2011]

L'Ajuntament de Quart ha decidit posar el nom de Miquel Pairolí a la sala de lectura del Centre Social. L'acte d'homenatge, obert a tothom, es celebrarà el dijous 24 de novembre a les 7 de la tarda.
Veure nota informativa de l'Ajuntament de Quart.


Homenatge a Miquel Pairolí

Evocant a en Miquel[31.10.2011]

El dilluns 31 d'octubre a les 8 del vespre i amb entrada gratuïta, a la sala La Planeta de Girona i dins dels actes del XXXI Premi Just M Casero, escriptors i amics d'en Miquel, parlaran de la seva obra.


Evocant a en Miquel

Evocant a en Miquel[06.08.2011]

Just un mes després de la mort de Miquel Pairolí, una bona colla d'amics el van recordar amb una ruta literària pel Barri Vell de Girona

Va ser un passeig comentat a través de la lectura del text “Girona, carrers i ombres”, recollit en el seu dietari Octubre. En l'escrit, Pairolí narra el passeig fet el vespre del 18 de març del 2009 entre la plaça del Peix, al costat de la plaça Catalunya, fins a la plaça dels Lledoners, passant pel carrer i la travessia del Portal Nou, el carrer de l'Escola Pia i el portal de Sant Martí. Hi descriu l'estat de les cases i les transformacions urbanístiques, i ho amaneix amb els seus records d'infantesa.Una colla d'amics, la mare i la germana de Miquel Pairolí el van recordar ahir amb una ruta per Girona.
Lluís Serrat